Medische innovaties uit Berkel-Enschot Mensen met suikerziekte of COPD vallen uiteraard niet te benijden. Maar de innovaties van SCINT brengen verlichting, ook voor de zorgaanbieders. Het bedrijf uit Berkel-Enschot viel onlangs met zijn Glucose Sense in de prijzen bij het programma Innovatieve Acties Brabant. via Medische innovaties uit Berkel-Enschot – Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.
" /> Medische innovaties uit Berkel-Enschot – Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Innovatie Dagblad
bannerTop

Medische innovaties uit Berkel-Enschot – Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Medische innovaties uit Berkel-Enschot

Mensen met suikerziekte of COPD vallen uiteraard niet te benijden. Maar de innovaties van SCINT brengen verlichting, ook voor de zorgaanbieders. Het bedrijf uit Berkel-Enschot viel onlangs met zijn Glucose Sense in de prijzen bij het programma Innovatieve Acties Brabant.

via Medische innovaties uit Berkel-Enschot – Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.


Tags:

Trackback  •  Posted by madburo in Uncategorized category

 

Comments are closed. Please check back later.