Nieuw innovatieprogramma stimuleert agrofood Noord-Brabant Woensdag 29 januari 2014 De Brabantse agrofoodsector krijgt de komende jaren een extra innovatie impuls waarmee het op maatschappelijk verantwoorde wijze zijn internationaal toonaangevende positie verder kan versterken. De Provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) hebben daartoe woensdag in Den Bosch formeel de aftrap gegeven met het Innovatieprogramma […]
" /> Nieuw innovatieprogramma stimuleert agrofood Noord-Brabant – Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Innovatie Dagblad
bannerTop

Nieuw innovatieprogramma stimuleert agrofood Noord-Brabant – Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Nieuw innovatieprogramma stimuleert agrofood Noord-Brabant
Woensdag 29 januari 2014

De Brabantse agrofoodsector krijgt de komende jaren een extra innovatie impuls waarmee het op maatschappelijk verantwoorde wijze zijn internationaal toonaangevende positie verder kan versterken. De Provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) hebben daartoe woensdag in Den Bosch formeel de aftrap gegeven met het Innovatieprogramma Agrofood Brabant 2020.

Bij de feestelijke kick off waren ruim 120 ondernemers, bestuurders, politici en vertegenwoordigers van verschillende Brabantse kennisinstellingen en partnerorganisaties aanwezig. Met deze brede afvaardiging onderstreepten de aanwezigen het belang van de agrofood voor Noord-Brabant. Op weinig plaatsen in de wereld is de hele keten van ‘grond tot mond’ zo compact vertegenwoordigd.

Nieuw innovatieprogramma stimuleert agrofood Noord-Brabant – Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.


Tags:

Trackback  •  Posted by madburo in Innovation category

 

Comments are closed. Please check back later.