Met praktijkproeven testen bedrijven, kennisinstellingen, wegbeheerders en automobilisten innovatieve in-caroplossingen die het verkeer vlotter, veiliger, schoner én comfortabeler moeten maken Home >Persberichten >Projectenoverzicht >Brabant in-car II Brabant in-car II Samen met de provincie Noord-Brabant en het ministerie van Infrastructuur en Milieu hebben we samengewerkt aan het verbeteren van de mobiliteit. Daarbij was het doel om de innovatieve denkkracht benutten […]
" /> Brabant in-car II – Projecten – De factor SRE Innovatie Dagblad
bannerTop

Brabant in-car II – Projecten – De factor SRE

Brabant in-car II

Met praktijkproeven testen bedrijven, kennisinstellingen, wegbeheerders en automobilisten innovatieve in-caroplossingen die het verkeer vlotter, veiliger, schoner én comfortabeler moeten maken

Brabant in-car II

Samen met de provincie Noord-Brabant en het ministerie van Infrastructuur en Milieu hebben we samengewerkt aan het verbeteren van de mobiliteit. Daarbij was het doel om de innovatieve denkkracht benutten die voorhanden is in Noord-Brabant, met name in de Brainport-regio. De drie overheidspartijen hebben daarom € 2 miljoen beschikbaar gesteld via de subsidieregeling ‘Brabant In-car II’. In vier zorgvuldig geselecteerde praktijkproeven hebben bedrijven, kennisinstellingen, wegbeheerders en automobilisten innovatieve in-caroplossingen getest. Het ging om oplossingen die het verkeer vlotter, veiliger, schoner én comfortabeler moeten maken.

Praktijkproeven

In de proeven is onderzocht hoe bestuurders op nieuwe technologie in de

Brabant in-car II – Projecten – De factor SRE.


Tags:

Trackback  •  Posted by madburo in Innovation category

 

Comments are closed. Please check back later.