Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft 10.02.2014 Fast Moving Targets is een platform voor innovatie op het gebied van media, communicatie en technologie. Onder de noemer De Voorste Linie heeft Fast Moving Targets 9 wetenschappers geïnterviewd. Één van deze interviews ging over big data, waarin zowel de voordelen als nadelen […]
" /> Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft – CLICKNL | MEDIA – ICT Innovatie Dagblad
bannerTop

Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft – CLICKNL | MEDIA – ICT

Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft

10.02.2014

Fast Moving Targets is een platform voor innovatie op het gebied van media, communicatie en technologie. Onder de noemer De Voorste Linie heeft Fast Moving Targets 9 wetenschappers geïnterviewd. Één van deze interviews ging over big data, waarin zowel de voordelen als nadelen van big data naar voren kwamen. Dit artikel is afkomstig van Fast Moving Targets

YouTube voorvertoningsafbeelding

De basis van internet is door de wetenschap gelegd. Het waren onderzoekers die zo’n kwart eeuw geleden de start maakten met het informatie- en communicatienetwerk dat nu voor iedereen de gewoonste zaak van de wereld is. Dankzij het communicatie gedeelte is ook voor wetenschappers uitwisseling van kennis en kunde makkelijker en sneller geworden. Allen dat al is ingrijpend, maar er is zoveel meer,

via Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft – CLICKNL | MEDIA – ICT.


Trackback  •  Posted by madburo in media category

 

Comments are closed. Please check back later.