TU/e gaat oplosmiddel ontwikkelen voor papierindustrie De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft deze week een overeenkomst getekend met veertien Europese papierproducenten om een baanbrekend nieuw oplosmiddel verder te ontwikkelen. Met dit middel, ontwikkeld door TU/e-hoogleraar Maaike Kroon, zou de papierindustrie veel energiezuiniger kunnen produceren en meer waarde halen uit haar grondstoffen. “Dit is een ‘game […]
" /> – Brainport Regio Eindhoven Innovatie Dagblad
bannerTop

– Brainport Regio Eindhoven

TU/e gaat oplosmiddel ontwikkelen voor papierindustrie

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft deze week een overeenkomst getekend met veertien Europese papierproducenten om een baanbrekend nieuw oplosmiddel verder te ontwikkelen. Met dit middel, ontwikkeld door TU/e-hoogleraar Maaike Kroon, zou de papierindustrie veel energiezuiniger kunnen produceren en meer waarde halen uit haar grondstoffen. “Dit is een ‘game

via – Brainport Regio Eindhoven.


Trackback  •  Posted by madburo in Labs category

 

Comments are closed. Please check back later.