Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft Fast Moving Targets is een platform voor innovatie op het gebied van media, communicatie en technologie. Onder de noemer De Voorste Linie heeft Fast Moving Targets 9 wetenschappers geïnterviewd. Één van deze interviews ging over big data, waarin zowel de voordelen als nadelen van […]
" /> Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft – CLICKNL | MEDIA – ICT Innovatie Dagblad
bannerTop

Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft – CLICKNL | MEDIA – ICT

Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft

Fast Moving Targets is een platform voor innovatie op het gebied van media, communicatie en technologie. Onder de noemer De Voorste Linie heeft Fast Moving Targets 9 wetenschappers geïnterviewd. Één van deze interviews ging over big data, waarin zowel de voordelen als nadelen van big data naar voren kwamen. Dit artikel is afkomstig van Fast Moving Targets

via Hoe big data de wetenschap helpt, maar ook nieuwe problemen geeft – CLICKNL | MEDIA – ICT.


Trackback  •  Posted by madburo in Uncategorized category

 

Comments are closed. Please check back later.