In onze nieuwe wearable-tech serie, The Concepts, gaan we op bezoek bij innovators die wearables ontwerpen en gebruiken, en kijken we naar wat de toekomst van wearables voor ons in petto heeft. In onze eerste aflevering doken we in de SubPac, een apparaat dat je geluid laat voelen. In de tweede aflevering gingen we langs […]
" /> Make it Wearable | The Concepts: Wearable Experiments maakt kleding die je data laat voelen | Video | The Creators Project Innovatie Dagblad
bannerTop

Make it Wearable | The Concepts: Wearable Experiments maakt kleding die je data laat voelen | Video | The Creators Project

In onze nieuwe wearable-tech serie, The Concepts, gaan we op bezoek bij innovators die wearables ontwerpen en gebruiken, en kijken we naar wat de toekomst van wearables voor ons in petto heeft. In onze eerste aflevering doken we in de SubPac, een apparaat dat je geluid laat voelen. In de tweede aflevering gingen we langs bij de zestienjarige DIY-uitvinder Joey Hudy, die ons bijpraatte over wearables en de Maker Movement. Voor de derde aflevering namen we een kijkje in de keuken van de bionische chef Eduardo Garcia. Vandaag, in aflevering zes, gaan we op bezoek bij Wearable Experiments, een bedrijf dat technologie weer menselijk wil maken door kleding te maken die je data laat voelen.

via Make it Wearable | The Concepts: Wearable Experiments maakt kleding die je data laat voelen | Video | The Creators Project.


Trackback  •  Posted by renepare in Uncategorized category

 

Comments are closed. Please check back later.